Frans Bauer wil liedje van zoon Christiaan hebben: 'Ik dacht het niet!' (video)

Frans Bauer wil liedje van zoon Christiaan hebben: 'Ik dacht het niet!' (video)

<em>Frans Bauer</em> wil liedje van zoon Christiaan hebben: 'Ik dacht het niet!' (video) Zien: Christiaan Bauer filmt 'dieet' vader Frans, 'grilworst, appeltaart, pak melk' (video) Christiaan Bauer heeft weer een hilarisch filmpje op social media geplaatst. De zoon van Frans Bauer laat een gesprek uit de familiegroep van Whatsapp zien en daarin laat hij een demo horen die hij heeft gemaakt. Iedereen reageert enthousiast op het liedje, alleen Frans iets té. De volkszanger wil het liedje namelijk wel overnemen, maar dat ziet Christiaan niet zitten… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Bauers - 20 jaar later terugkijken bij Gids.tv. Donderdag in De Bauers: Frans en Mariska gaan op kippenjacht Bekijk deze video » Kijkcijfers donderdag: De Bauers - 20 jaar later sluit af met kijkcijferrecord! Bekijk deze video » De Bauers - 20 jaar later gaat de grens over: wordt het een internationaal succes? Bekijk deze video »
Entertainment :
Vrijdag 31 mei om 12:01

Zien: Christiaan Bauer filmt 'dieet' vader Frans, 'grilworst, appeltaart, pak melk' (video)

Christiaan Bauer heeft weer een hilarisch filmpje op social media geplaatst. De zoon van Frans Bauer laat een gesprek uit de familiegroep van Whatsapp zien en daarin laat hij een demo horen die hij heeft gemaakt. Iedereen reageert enthousiast op het liedje, alleen Frans iets té. De volkszanger wil het liedje namelijk wel overnemen, maar dat ziet Christiaan niet zitten…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Bauers - 20 jaar later terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's