De Bauers - 20 jaar later gaat de grens over: wordt het een internationaal succes?

De Bauers - 20 jaar later gaat de grens over: wordt het een internationaal succes?

<em>De Bauers - 20 jaar later</em> gaat de grens over: wordt het een internationaal succes? Kijkcijfers donderdag: De Bauers - 20 jaar later sluit af met kijkcijferrecord! De Bauers - 20 jaar later is vooralsnog alleen bij de NPO te zien, maar niet lang meer. In België is het enorme succes van de realitysoap van Frans Bauer en zijn gezin niet onopgemerkt gebleven en een Vlaamse commerciële zender gaat De Bauers - 20 jaar later binnenkort ook uitzenden... Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Je kunt de beste fragmenten van De Bauers - 20 jaar later terugkijken bij Gids.tv. Zien! De Bauers - 20 jaar later: Frans jr. kookt voor familie fantastisch diner (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Shownieuws: 'Team dat De Bauers maakt wil ook realityserie rondom Wolter Kroes' Bekijk deze video » Donderdag in De Bauers: Frans en Mariska gaan op kippenjacht Bekijk deze video »
TV :
Friday 31 May om 09:30

Kijkcijfers donderdag: De Bauers - 20 jaar later sluit af met kijkcijferrecord!

De Bauers - 20 jaar later is vooralsnog alleen bij de NPO te zien, maar niet lang meer. In België is het enorme succes van de realitysoap van Frans Bauer en zijn gezin niet onopgemerkt gebleven en een Vlaamse commerciële zender gaat De Bauers - 20 jaar later binnenkort ook uitzenden...

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Je kunt de beste fragmenten van De Bauers - 20 jaar later terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's