Christiaan Bauer onthult: 'In juni komt mijn eerste solonummer uit' (video)

Christiaan Bauer onthult: 'In juni komt mijn eerste solonummer uit' (video)

<em>Christiaan Bauer</em> onthult: 'In juni komt mijn eerste solonummer uit' (video) Zingen zit bij de familie Bauer blijkbaar in de genen, want in navolging van Frans Bauer komt ook zijn zoon Christiaan met zijn eigen single. De realityster brengt in juni zijn eerste solonummer uit en dat vindt hij best spannend. En wat vinden zijn broers er eigenlijk van? Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Bauers - 20 jaar later terugkijken bij Gids.tv. Kijkcijfers donderdag: De Bauers - 20 jaar later sluit af met kijkcijferrecord! Bekijk deze video » De Bauers - 20 jaar later gaat de grens over: wordt het een internationaal succes? Bekijk deze video » Frans Bauer wil liedje van zoon Christiaan hebben: 'Ik dacht het niet!' (video) Bekijk deze video »
Muziek :
Vrijdag 31 mei om 14:20

Zingen zit bij de familie Bauer blijkbaar in de genen, want in navolging van Frans Bauer komt ook zijn zoon Christiaan met zijn eigen single. De realityster brengt in juni zijn eerste solonummer uit en dat vindt hij best spannend. En wat vinden zijn broers er eigenlijk van?

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Bauers - 20 jaar later terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's