Mooiste vrouw Gwen van Poorten in RTL Boulevard: "Ik ben superverliefd"

Mooiste vrouw Gwen van Poorten in RTL Boulevard: "Ik ben superverliefd"

Sunday 2 June om 09:32

Mooiste vrouw van het jaar en presentatrice Gwen van Poorten heeft de wind weer in de zeilen na een turbulente periode. Zij heeft daar een boek over geschreven, '33', een zelf-hulpboek dat haar heeft geholpen bij de verwerking van alle gekkigheid die haar is overkomen.

Nieuwe liefde
In december liep haar relatie stuk en door een fout van het verhuisbedrijf raakte ze al haar spullen kwijt. Inmiddels staat haar leven weer op de rails inclusief een nieuwe liefde. Daar doet ze geen uitspraken over behalve: "Ik ben super verliefd" en "Het staat wél in mijn boek"...

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Mooiste vrouw <em>Gwen van Poorten</em> in <em>RTL Boulevard</em>: &quot;Ik ben superverliefd&quot; Mooiste vrouw van het jaar en presentatrice Gwen van Poorten heeft de wind weer in de zeilen na een turbulente periode. Zij heeft daar een boek over geschreven, '33', een zelf-hulpboek dat haar heeft geholpen bij de verwerking van alle gekkigheid die haar is overkomen. Nieuwe liefdeIn december liep haar relatie stuk en door een fout van het verhuisbedrijf raakte ze al haar spullen kwijt. Inmiddels staat haar leven weer op de rails inclusief een nieuwe liefde. Daar doet ze geen uitspraken over behalve: "Ik ben super verliefd" en "Het staat wél in mijn boek"... Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Roelof Hemmen shockeert met enorme tattoo: ‘Met as van m'n overleden vrouw’ (Over de oceaan) Bekijk deze video » Frans Bauer keert na 13 jaar terug naar Ahoy: 'Met een lach en een traan' (video) Bekijk deze video » Gwen van Poorten drinkt geen druppel meer, ''Ik lag na feestjes te janken in bed'' (Jinek) Bekijk deze video »
Entertainment :
Mooiste vrouw Gwen van Poorten in RTL Boulevard: "Ik ben superverliefd"


Actuele video's

Meer actuele video's