Roelof Hemmen shockeert met enorme tattoo: ‘Met as van m'n overleden vrouw’ (Over de oceaan)

Roelof Hemmen shockeert met enorme tattoo: ‘Met as van m'n overleden vrouw’ (Over de oceaan)

<em>Roelof Hemmen</em> shockeert met enorme tattoo: ‘Met as van m'n overleden vrouw’ (<em>Over de oceaan</em>) Roelof Hemmen is bij het grote publiek bekend als nieuwslezer en sidekick en velen verwachten waarschijnlijk niet dat hij een enorme tatoeage heeft. Maar in Over de oceaan laat hij alles zien en sommige andere kandidaten reageren geschokt. Hemmen open over overlijden MarjonOp zijn zij staan namelijk enorme bloemen en een engeltje. Hemmen vertelt dat deze tattoo in het teken staat van zijn vrouw Marjon, die is overleden. Er is zelfs wat van haar as verwerkt in de tattoo. Bekijk de beelden van Over de oceaan hieronder. Over de oceaan is iedere donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Jinek: Roelof Hemmen over World Economic Forum & alle complottheorieën Bekijk deze video » Jinek: Roelof Hemmen probeert relaties acteurs van film Fijn weekend uit te leggen Bekijk deze video » Eerste beelden Over de oceaan: heftige reis BN'ers van 5100 kilometer over zee Bekijk deze video »
Friday 31 May om 12:34

Roelof Hemmen is bij het grote publiek bekend als nieuwslezer en sidekick en velen verwachten waarschijnlijk niet dat hij een enorme tatoeage heeft. Maar in Over de oceaan laat hij alles zien en sommige andere kandidaten reageren geschokt.

Hemmen open over overlijden Marjon
Op zijn zij staan namelijk enorme bloemen en een engeltje. Hemmen vertelt dat deze tattoo in het teken staat van zijn vrouw Marjon, die is overleden. Er is zelfs wat van haar as verwerkt in de tattoo.

Bekijk de beelden van Over de oceaan hieronder. Over de oceaan is iedere donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Actuele video's

Meer actuele video's