De Bondgenoten: Serena in tranen als Sam kiest voor Rowena

De Bondgenoten: Serena in tranen als Sam kiest voor Rowena

<em>De Bondgenoten</em>: Serena in tranen als Sam kiest voor Rowena In De Bondgenoten is Serena in tranen nadat Rowena de meeste punten verdient en een finaleplek krijgt. Niet omdat ze heeft verloren, maar vooral het feit dat haar maatje Sam haar punt aan Rowena gaf steekt Serena. Ze is behoorlijk overstuur en snapt niet waarom Sam dit heeft gedaan. “Serena voelt zich echt heel hard genaaid door mij”, aldus Sam. Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv De Bondgenoten: tranen bij afscheid van naar huis gestuurde Robert Bekijk deze video » De Bondgenoten: Beau overstuur als Max hem de finale niet gunt Bekijk deze video » De Bondgenoten: gelijke stand voor laatste finaleplaats, Max geeft de doorslag Bekijk deze video »
TV :
Monday 9 September om 15:16

In De Bondgenoten is Serena in tranen nadat Rowena de meeste punten verdient en een finaleplek krijgt. Niet omdat ze heeft verloren, maar vooral het feit dat haar maatje Sam haar punt aan Rowena gaf steekt Serena. Ze is behoorlijk overstuur en snapt niet waarom Sam dit heeft gedaan. “Serena voelt zich echt heel hard genaaid door mij”, aldus Sam.

Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's