Erica Meiland: Toen ik Martien voor het eerst zag dacht ik.. ik heb nog nooit zo'n lelijk iemand gezien'

Erica Meiland: Toen ik Martien voor het eerst zag dacht ik.. ik heb nog nooit zo'n lelijk iemand gezien'

Erica Meiland: Toen ik <em>Martien</em> voor het eerst zag dacht ik.. ik heb nog nooit zo'n lelijk iemand gezien' Neuzen en de Meilandjes, het is nogal een ding zo blijkt in de nieuwe aflevering van Chateau Meiland En Route: zowel Maxime als Montana hebben er iets aan laten corrigeren en die van Martien is ook flink aanwezig. 'Als ik nu bijna dertig was had ik er wel wat aan veranderd', vertelt hij. 'Nog nooit zo'n lelijk iemand gezien'Toen Erica hem voor het eerst ontmoette scoorde hij er dan ook niet direct punten mee: 'Toen ik Martien voor het eerst zag toen dacht ik.. ik heb nog nooit zo'n lelijk iemand gezien, serieus waar. Maar ik vond hem zo leuk, wij waren meteen altijd samen', aldus zijn vrouw. Echte liefde. Bekijk het fragment van Chateau Meiland En Route, in de video van Shownieuws, hierboven Bekijk ook Maxime Meiland: 'Erica kon week na operatie alweer goed lopen' Bekijk deze video » Hélène Hendriks: 'Heeft Britt Dekker deze trouwjurk van 30.000 euro zelf betaald?' (De Oranjezondag) Bekijk deze video » Chateau Meiland En Route: Martien en zijn handtas hebben het zwaar tijdens fietstocht Bekijk deze video »
TV :
Monday 9 September om 11:54

Neuzen en de Meilandjes, het is nogal een ding zo blijkt in de nieuwe aflevering van Chateau Meiland En Route: zowel Maxime als Montana hebben er iets aan laten corrigeren en die van Martien is ook flink aanwezig. 'Als ik nu bijna dertig was had ik er wel wat aan veranderd', vertelt hij.

'Nog nooit zo'n lelijk iemand gezien'
Toen Erica hem voor het eerst ontmoette scoorde hij er dan ook niet direct punten mee: 'Toen ik Martien voor het eerst zag toen dacht ik.. ik heb nog nooit zo'n lelijk iemand gezien, serieus waar. Maar ik vond hem zo leuk, wij waren meteen altijd samen', aldus zijn vrouw. Echte liefde.

Bekijk het fragment van Chateau Meiland En Route, in de video van Shownieuws, hierboven

Actuele video's

Meer actuele video's