Opnames Amsterdamned 2: weer gruwelijke scène in grachten Amsterdam

Opnames Amsterdamned 2: weer gruwelijke scène in grachten Amsterdam

Opnames <em>Amsterdamned 2</em>: weer gruwelijke scène in grachten Amsterdam De opnames van Amsterdamned 2 zijn van start gegaan, zo is te zien in Shownieuws. Zo’n 35 jaar geleden kwam de eerste film uit met Huub Stapel, hij speelt ook in het tweede deel rechercheur Eric Visser. De film staat onder meer bekend om de gruwelijke scène in de Amsterdamse grachten, met een moordzuchtige duiker. Ook voor Amsterdamned 2 wordt een scène opgenomen in de Amsterdamse wateren, en Stapel betwijfelt of mensen na het zien van de film ooit nog durven mee te doen aan de City Swim… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Schokkend: Million Dollar Desert-deelnemer Nawras plotseling overleden Bekijk deze video » Erica Meiland: Toen ik Martien voor het eerst zag dacht ik.. ik heb nog nooit zo'n lelijk iemand gezien' Bekijk deze video » Gerard Joling: 'Is Kamala Harris een zuipschuit?' Bekijk deze video »
Film :
Monday 9 September om 13:36

De opnames van Amsterdamned 2 zijn van start gegaan, zo is te zien in Shownieuws. Zo’n 35 jaar geleden kwam de eerste film uit met Huub Stapel, hij speelt ook in het tweede deel rechercheur Eric Visser. De film staat onder meer bekend om de gruwelijke scène in de Amsterdamse grachten, met een moordzuchtige duiker. Ook voor Amsterdamned 2 wordt een scène opgenomen in de Amsterdamse wateren, en Stapel betwijfelt of mensen na het zien van de film ooit nog durven mee te doen aan de City Swim…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's