Noa Vahle zet zich in voor arme gezinnen met LINDA.Foundation: 'Mag Sywert ook komen?'

Noa Vahle zet zich in voor arme gezinnen met LINDA.Foundation: 'Mag Sywert ook komen?'

<em>Noa Vahle</em> zet zich in voor arme gezinnen met LINDA.Foundation: 'Mag Sywert ook komen?' In De Oranjezondag vertelt Noa Vahle meer over de LINDA.Foundation. Ze zet zich als ambassadrice van deze stichting van haar moeder Linda de Mol in voor gezinnen die opgroeien in armoede. Waarop Hélène Hendriks vraagt of de omstreden mondkapjes-ondernemer Sywert van Lienden ook mag langskomen… Bekijk de video van De Oranjezondag hierboven. De Oranjezondag is elke zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjezondag terugkijken via Gids.tv. Main Course (Bee Gees Forever) opent De Oranjezondag en verklaart naamswijziging Bekijk deze video » Rutger Castricum: 'Ik wil Sywert van Lienden niet bij mij op zolder' Bekijk deze video » John van den Heuvel voelt mededogen voor cameraploeg Gordon: 'Die zijn gesloopt' Bekijk deze video »
Talkshow :
Monday 2 September om 09:26

In De Oranjezondag vertelt Noa Vahle meer over de LINDA.Foundation. Ze zet zich als ambassadrice van deze stichting van haar moeder Linda de Mol in voor gezinnen die opgroeien in armoede. Waarop Hélène Hendriks vraagt of de omstreden mondkapjes-ondernemer Sywert van Lienden ook mag langskomen…

Bekijk de video van De Oranjezondag hierboven.

De Oranjezondag is elke zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjezondag terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's