Frans Bauer wil act met het hele gezin in Ahoy: 'Maris en Jan nog niet akkoord'

Frans Bauer wil act met het hele gezin in Ahoy: 'Maris en Jan nog niet akkoord'

Frans Bauer wil act met het hele gezin in Ahoy: 'Maris en Jan nog niet akkoord' Frans Bauer blikt bij de Nijmeegse vierdaags alvast vooruit op zijn concerten in de Rotterdamse Ahoy die in oktober plaatsvinden. En de volkszanger deelt een bijzondere primeur. Act familie Bauer nog geheimFrans verklapt namelijk dat ze voor de show druk bezig zijn om iets te bedenken met het hele gezin. Wat voor act het zal worden, dat houdt hij nog even geheim. Bauer belooft dat het een ‘megaspektakel’ zal worden, maar dan moet wel iedereen akkoord gaan. Mariska en Jan Bauer moeten nog even worden overgehaald… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Feest bij De Bauers: Christiaan Bauer viert 23e verjaardag Bekijk deze video » Frans Bauer eerlijk over stoppen De Bauers: 'Altijd gezegd: we doen het eenmalig' (video) Bekijk deze video » Rooijakkers over de vloer: Art bezoekt Frans Bauer in zijn vaste schoonheidssalon Bekijk deze video »
Entertainment :
Thursday 18 July om 13:28

Frans Bauer blikt bij de Nijmeegse vierdaags alvast vooruit op zijn concerten in de Rotterdamse Ahoy die in oktober plaatsvinden. En de volkszanger deelt een bijzondere primeur.

Act familie Bauer nog geheim
Frans verklapt namelijk dat ze voor de show druk bezig zijn om iets te bedenken met het hele gezin. Wat voor act het zal worden, dat houdt hij nog even geheim. Bauer belooft dat het een ‘megaspektakel’ zal worden, maar dan moet wel iedereen akkoord gaan. Mariska en Jan Bauer moeten nog even worden overgehaald…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's