AC/DC zet Amsterdam Arena op zijn kop: bekijk de beelden

AC/DC zet Amsterdam Arena op zijn kop: bekijk de beelden

AC/DC zet Amsterdam Arena op zijn kop: bekijk de beelden De Australische hardrockband AC/DC bracht woensdagavond voor het eerst sinds jaren weer eens een bezoek aan Nederland en streek neer in de Amsterdam Arena, in het kader van de Power Up-Tour. De fans waren al vroeg ter plaatse: 'We gaan wel rennen straks, sprinten voor het beste plaatsje.' Highway to HellUiteraard kwamen alle grote hits, zoals Highway to Hell en Whole Lotta Rosie, voorbij in Amsterdam en gezien de reacties op X was iedereen dolenthousiast. Beelden van het concert zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoeveel zin de fans erin hadden. Bekijk ook Fenomenaal! Bee Gees Forever met 'You Should Be Dancing' in The Tribute Live in Concert (video) Bekijk deze video » Zien: Anouk geeft spetterend optreden en bekent gebruik botox in volle Ziggo Dome Bekijk deze video » De Oranjezomer: Hélène nodigt Wendy van Hout uit maar daar steekt Jack van Gelder stokje voor Bekijk deze video » AC/DC in de Arena: Highway to Hell Bekijk deze video »
Muziek :
AC/DC zet Amsterdam Arena op zijn kop: bekijk de beelden
Thursday 6 June om 09:58

De Australische hardrockband AC/DC bracht woensdagavond voor het eerst sinds jaren weer eens een bezoek aan Nederland en streek neer in de Amsterdam Arena, in het kader van de Power Up-Tour. De fans waren al vroeg ter plaatse: 'We gaan wel rennen straks, sprinten voor het beste plaatsje.'

Highway to Hell
Uiteraard kwamen alle grote hits, zoals Highway to Hell en Whole Lotta Rosie, voorbij in Amsterdam en gezien de reacties op X was iedereen dolenthousiast.

Beelden van het concert zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoeveel zin de fans erin hadden.






Actuele video's

Meer actuele video's