Zien: Anouk geeft spetterend optreden en bekent gebruik botox in volle Ziggo Dome

Zien: Anouk geeft spetterend optreden en bekent gebruik botox in volle Ziggo Dome

Monday 3 June om 09:37

Zien: Anouk komt in Ziggo Dome terug op rellen, 'ik kan beter zingen dan praten'

Afgelopen weekend stond Anouk in de Ziggo Dome en uiteraard kon het publiek genieten van een groot aantal hits. Maar dat niet alleen, de zangeres was ook opvallend openhartig. Anouk sprak haar publiek toe en bekende onder meer dat ze botox gebruikt en dat ze eraan dacht om haar borsten te laten opvullen. Volgens haar zien ze er na zes keer borstvoeding namelijk ‘treurig’ uit…

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Zien: Anouk geeft spetterend optreden en bekent gebruik botox in volle Ziggo Dome Zien: Anouk komt in Ziggo Dome terug op rellen, 'ik kan beter zingen dan praten' Afgelopen weekend stond Anouk in de Ziggo Dome en uiteraard kon het publiek genieten van een groot aantal hits. Maar dat niet alleen, de zangeres was ook opvallend openhartig. Anouk sprak haar publiek toe en bekende onder meer dat ze botox gebruikt en dat ze eraan dacht om haar borsten te laten opvullen. Volgens haar zien ze er na zes keer borstvoeding namelijk ‘treurig’ uit… Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Anouk gebruikt omstreden woord: 'Gaat het mentaal wel goed met haar?' (Shownieuws) Bekijk deze video » Shownieuws: 'Anouk is haar band kwijt na onhandige uitspraken' Bekijk deze video » 'Kaarten voor Anouk in Ziggo Dome staan massaal op Ticketswap' Bekijk deze video »
Muziek :
Zien: Anouk geeft spetterend optreden en bekent gebruik botox in volle Ziggo Dome

Actuele video's

Meer actuele video's