Hart van Nederland: parkbezoekers Maastricht schrikken van wild zwijn in de stad (video)

Hart van Nederland: parkbezoekers Maastricht schrikken van wild zwijn in de stad (video)

Friday 31 May om 21:16

<em>Hart van Nederland</em>: parkbezoekers Maastricht schrikken van wild zwijn in de stad (video) Een loslopend wild zwijn zorgde vrijdagochtend voor lichte paniek bij wandelaars in Maastricht, zo meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden. Voor de veiligheid werd het park afgesloten. Vervolgens is het dier helaas afgeschoten. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Persoon is mogelijk opzettelijk in draaiende vliegtuigmotor op Schiphol omgekomen (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Brand verwoest loods met elektrische scooters in Wezep (Gelderland): bekijk de beelden Bekijk deze video » Schietpartij bij Bijlmer ArenA, twee mensen gewond (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
TV :

Een loslopend wild zwijn zorgde vrijdagochtend voor lichte paniek bij wandelaars in Maastricht, zo meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden. Voor de veiligheid werd het park afgesloten. Vervolgens is het dier helaas afgeschoten.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's