Schietpartij bij Bijlmer ArenA, twee mensen gewond (Hart van Nederland)

Schietpartij bij Bijlmer ArenA, twee mensen gewond (Hart van Nederland)

<em>Schietpartij</em> bij Bijlmer ArenA, twee mensen gewond (<em>Hart van Nederland</em>) Donderdag zijn op de late avond twee mensen gewond geraakt bij een schietpartij in de Bijlmer. Het incident vond plaats naast het station en de Johan Cruijff ArenA. De slachtoffers zijn behandeld door de hulpdiensten, de daders zijn nog niet gevonden. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Enorme brand Lierop: bekijk de beelden (video) Bekijk deze video » Persoon is mogelijk opzettelijk in draaiende vliegtuigmotor op Schiphol omgekomen (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Brand verwoest loods met elektrische scooters in Wezep (Gelderland): bekijk de beelden Bekijk deze video »
Nieuws :
Friday 31 May om 10:50

Donderdag zijn op de late avond twee mensen gewond geraakt bij een schietpartij in de Bijlmer. Het incident vond plaats naast het station en de Johan Cruijff ArenA. De slachtoffers zijn behandeld door de hulpdiensten, de daders zijn nog niet gevonden.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's