Arno wordt wakker naast Niels in B&B vol liefde: 'Daar word ik wel gelukkig van'

Arno wordt wakker naast Niels in B&B vol liefde: 'Daar word ik wel gelukkig van'

Monday 9 September om 14:17

Nu alle andere mannen zijn vertrokken en niet meer op het erf zijn, kunnen de remmen los bij Arno en Niels in B&B vol liefde. De twee hebben voor het eerst bij elkaar geslapen. “Het voelt fantastisch om gewoon lekker blij wakker te worden. En iemand naast je te voelen”, zegt Arno. “Ja, daar word ik wel gelukkig van.”

Bekijk de beelden van B&B vol liefde in de video van RTL Boulevard hieronder.

B&B vol liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Arno wordt wakker naast Niels in <em>B&amp;B vol liefde</em>: 'Daar word ik wel gelukkig van' Nu alle andere mannen zijn vertrokken en niet meer op het erf zijn, kunnen de remmen los bij Arno en Niels in B&B vol liefde. De twee hebben voor het eerst bij elkaar geslapen. “Het voelt fantastisch om gewoon lekker blij wakker te worden. En iemand naast je te voelen”, zegt Arno. “Ja, daar word ik wel gelukkig van.” Bekijk de beelden van B&B vol liefde in de video van RTL Boulevard hieronder. B&B vol liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. WAT!? zijn Malgosia en Peter uit B&B Vol Liefde nu een stel? Bekijk deze video » Reünie B&B Vol Liefde: Malgosia licht tipje van de sluier op Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: 'Sorry, maar Mike is echt een watje' Bekijk deze video »
TV :
Arno wordt wakker naast Niels in B&B vol liefde: 'Daar word ik wel gelukkig van'

Actuele video's

Meer actuele video's