Catastrofe in Chateau Meiland En Route: tafel smelt bij het barbecueën

Catastrofe in Chateau Meiland En Route: tafel smelt bij het barbecueën

Catastrofe in <em>Chateau Meiland En Route</em>: tafel smelt bij het barbecueën Bekijk in de video hierboven: Erica openhartig over diagnose voorstadium kanker In Chateau Meiland En Route besluiten de Meilandjes om gezellig te gaan barbecueën tijdens hun kampeertrip. Maar dat verloopt niet helemaal volgens plan. Sterker nog, het gaat behoorlijk mis. Gillende Maxime wil nieuwe kopenAls ze het aluminiumfolie optillen, wordt duidelijk dat barbecueën op een plastic tafel niet zo slim is, de tafel is helemaal gesmolten door de hitte. Maxime gilt het uit. Moeten ze een nieuwe kopen of kunnen ze het tafelblad nog terugbuigen? Bekijk de beelden van Chateau Meiland en Route hieronder. Chateau Meiland en Route is elke maandag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Jarige Martien Meiland onthult: 'Talpa betaalt niet mee aan onze huizen' Bekijk deze video » Martien Meiland zou liever zélf ernstig ziek zijn: 'Erica kan beter zonder mij dan ik zonder haar' Bekijk deze video » Mirjam 'gooit' Rick uit B&B Vol Liefde: 'Elk bloemetje van jou is prachtig maar ik wil het boeket niet' Bekijk deze video »
TV :
Catastrofe in Chateau Meiland En Route: tafel smelt bij het barbecueën
Monday 2 September om 14:04

Bekijk in de video hierboven: Erica openhartig over diagnose voorstadium kanker

In Chateau Meiland En Route besluiten de Meilandjes om gezellig te gaan barbecueën tijdens hun kampeertrip. Maar dat verloopt niet helemaal volgens plan. Sterker nog, het gaat behoorlijk mis.

Gillende Maxime wil nieuwe kopen
Als ze het aluminiumfolie optillen, wordt duidelijk dat barbecueën op een plastic tafel niet zo slim is, de tafel is helemaal gesmolten door de hitte. Maxime gilt het uit. Moeten ze een nieuwe kopen of kunnen ze het tafelblad nog terugbuigen?

Bekijk de beelden van Chateau Meiland en Route hieronder. Chateau Meiland en Route is elke maandag om 20:30 uur te zien bij SBS6.

Actuele video's

Meer actuele video's