Minister Madlener: 'Voorlopig geen helmplicht of minimumleeftijd op fatbike' (video)

Minister Madlener: 'Voorlopig geen helmplicht of minimumleeftijd op fatbike' (video)

Thursday 29 August om 19:14

<em>Minister Madlener:</em> 'Voorlopig geen helmplicht of minimumleeftijd op fatbike' (video) Er komt voorlopig geen helmplicht of een minimumleeftijd voor een fatbike. Dat zegt minister van Infrastructuur en Waterstaat Barry Madlener (PVV). Hij reageert op onderzoek van het RTL Nieuwspanel waaruit blijkt dat een groot deel van de Nederlanders wel voelt voor die maatregelen. Madlener vindt beide maatregelen te ver gaan. 'Handhaven is meer mijn lijn dan het verbieden', zegt Madlener. Bekijk het fragment van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken bij Gids.tv. Minister Faber op vraag of rondkrijgen asielcrisis juridisch gaat lukken: "Natuurlijk" (HvNL) Bekijk deze video » Zien! Eerste unieke beelden van haaien en zeehonden in film De Wilde Noordzee (RTL Nieuws) Bekijk deze video » Frits Wester over kabinetsplannen: 'Niks extraparlementairs aan' (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Minister Madlener: 'Voorlopig geen helmplicht of minimumleeftijd op fatbike' (video)

Er komt voorlopig geen helmplicht of een minimumleeftijd voor een fatbike. Dat zegt minister van Infrastructuur en Waterstaat Barry Madlener (PVV). Hij reageert op onderzoek van het RTL Nieuwspanel waaruit blijkt dat een groot deel van de Nederlanders wel voelt voor die maatregelen. Madlener vindt beide maatregelen te ver gaan. 'Handhaven is meer mijn lijn dan het verbieden', zegt Madlener.

Bekijk het fragment van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's