Nieuw seizoen Kamp van Koningsbrugge start 2 september: bekijk eerste beelden

Nieuw seizoen Kamp van Koningsbrugge start 2 september: bekijk eerste beelden

Nieuw seizoen <em>Kamp van Koningsbrugge</em> start 2 september: bekijk eerste beelden Het nieuwe seizoen van Kamp van Koningsbrugge is in aantocht, vanaf 2 september gaan opnieuw vijftien gewone burgers de loodzware uitdaging aan. Ze volgen de Special Forces opleiding en worden hierbij mentaal en fysiek tot het uiterste gedreven. Deze keer moeten ze de eindstreep zien te halen in de Eifel in Duitsland. Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Kamp Van Koningsbrugge hieronder. Het nieuwe seizoen van Kamp van Koningsbrugge is vanaf maandag 2 september wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Kamp van Koningsbrugge terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Kamp Van Koningsbrugge (@kampvankoningsbrugge) Zien: Edino heeft heftige jeugd Ruinerwold kunnen accepteren door Kamp van Koningsbrugge Bekijk deze video » Eerste beelden nieuw seizoen Kamp Van Koningsbrugge: 'Gejank omdat iets zwaar is' Bekijk deze video » Bekende presentatrice eindelijk open over zwangerschap: 'Heel onwerkelijk' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Thursday 29 August om 10:33

Het nieuwe seizoen van Kamp van Koningsbrugge is in aantocht, vanaf 2 september gaan opnieuw vijftien gewone burgers de loodzware uitdaging aan. Ze volgen de Special Forces opleiding en worden hierbij mentaal en fysiek tot het uiterste gedreven. Deze keer moeten ze de eindstreep zien te halen in de Eifel in Duitsland.

Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Kamp Van Koningsbrugge hieronder.

Het nieuwe seizoen van Kamp van Koningsbrugge is vanaf maandag 2 september wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Kamp van Koningsbrugge terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's