Het jaar van Douwe Bob: zanger roept band tot de orde, 'ben je vader niet!'

Het jaar van Douwe Bob: zanger roept band tot de orde, 'ben je vader niet!'

<em>Het jaar van Douwe Bob</em>: zanger roept band tot de orde, 'ben je vader niet!' In de docuserie Het jaar van Douwe Bob vertelt de zanger dat hij graag het ‘bandgevoel’ wil creëren, maar hij is de eindverantwoordelijke. En als het tijdens repetities niet gaat zoals Douwe Bob wil, grijpt hij in. “Nu is het even klaar. Als we gewoon schijt hebben en een beetje gaan klooien dan is het afgelopen”, zegt de zanger en hij loopt weg. “Ben je vader niet!” Bekijk het fragment van Het jaar van Douwe Bob in de video hieronder. Het jaar van Douwe Bob is iedere zondag om 21.35 uur te zien op NPO 3. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@bnnvara) Het jaar van Douwe Bob: discussie met Brigitte Kaandorp over duet, 'het is niet zo mooi' Bekijk deze video » Het jaar van Douwe Bob over alcoholverslaving: 'Ik moet de ketting verbreken' Bekijk deze video » Het jaar van Douwe Bob: zanger belt moeder voor vertrek naar afkickkliniek Bekijk deze video »
Monday 26 August om 12:18

In de docuserie Het jaar van Douwe Bob vertelt de zanger dat hij graag het ‘bandgevoel’ wil creëren, maar hij is de eindverantwoordelijke. En als het tijdens repetities niet gaat zoals Douwe Bob wil, grijpt hij in. “Nu is het even klaar. Als we gewoon schijt hebben en een beetje gaan klooien dan is het afgelopen”, zegt de zanger en hij loopt weg. “Ben je vader niet!”

Bekijk het fragment van Het jaar van Douwe Bob in de video hieronder. Het jaar van Douwe Bob is iedere zondag om 21.35 uur te zien op NPO 3.

Actuele video's

Meer actuele video's