Het jaar van Douwe Bob: discussie met Brigitte Kaandorp over duet, 'het is niet zo mooi'

Het jaar van Douwe Bob: discussie met Brigitte Kaandorp over duet, 'het is niet zo mooi'

<em>Het jaar van Douwe Bob</em>: discussie met Brigitte Kaandorp over duet, 'het is niet zo mooi' In Het jaar van Douwe Bob is te zien dat Douwe op een groot podium een duet zingt met Brigitte Kaandorp. Ze zingen samen Een beetje verliefd van André Hazes, maar de zanger is niet tevreden. Ze zingen op dezelfde toonhoogte en hij vindt het niet zo goed. “Jij zingt mooi, ik zing mooi, maar samen… Dit moeten we aanpakken, of laat mij er gewoon af. Ik weet niet of dit werkt.” Bekijk het fragment van Het jaar van Douwe Bob in de video hieronder. Het jaar van Douwe Bob is iedere zondag om 21.35 uur te zien op NPO 3. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@bnnvara) Dyantha Brooks over excuus Douwe Bob voor Shownieuws-ruzie: 'Verschrikkelijk!' Bekijk deze video » Douwe Bob's nieuwe single I Believe gaat over sprookjes: ‘Anouk heeft mij gered’ Bekijk deze video » Douwe Bob wil weer naar het Songfestival, maar dan met Anouk (Shownieuws) Bekijk deze video »
Monday 29 July om 10:47

In Het jaar van Douwe Bob is te zien dat Douwe op een groot podium een duet zingt met Brigitte Kaandorp. Ze zingen samen Een beetje verliefd van André Hazes, maar de zanger is niet tevreden. Ze zingen op dezelfde toonhoogte en hij vindt het niet zo goed. “Jij zingt mooi, ik zing mooi, maar samen… Dit moeten we aanpakken, of laat mij er gewoon af. Ik weet niet of dit werkt.”

Bekijk het fragment van Het jaar van Douwe Bob in de video hieronder. Het jaar van Douwe Bob is iedere zondag om 21.35 uur te zien op NPO 3.

Actuele video's

Meer actuele video's