Dyantha Brooks over excuus Douwe Bob voor Shownieuws-ruzie: 'Verschrikkelijk!'

Dyantha Brooks over excuus Douwe Bob voor Shownieuws-ruzie: 'Verschrikkelijk!'

Dyantha Brooks over excuus Douwe Bob voor <em>Shownieuws</em>-ruzie: 'Verschrikkelijk!' In De Oranjezomer gaat het weer eens over de ruzie tussen Dyantha Brooks en Douwe Bob die live in Shownieuws te zien was. De zanger kwam er in zijn docuserie op terug, maar daar is de presentatrice niet van onder de indruk. ‘Douwe Bob was gewoon onbeschoft!’Dyantha ging in Shownieuws los toen Douwe zei dat ze pas 10 seconden voor de live-uitzending tegen hem mocht praten en ze verbrak de verbinding. In de realitysoap vertelt Douwe dat hij dit zei omdat hij nog naar een fan met het syndroom van Down toe wilde. “Verschrikkelijk. Dit is volgens mij gemaakt door de makers van Hello Goodbye”, reageert Dyantha. “Hij was gewoon onbeschoft!” Al geeft ze toe dat ze zelf ook te ver ging… Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.
Talkshow :
Friday 26 July om 09:18

In De Oranjezomer gaat het weer eens over de ruzie tussen Dyantha Brooks en Douwe Bob die live in Shownieuws te zien was. De zanger kwam er in zijn docuserie op terug, maar daar is de presentatrice niet van onder de indruk.

‘Douwe Bob was gewoon onbeschoft!’
Dyantha ging in Shownieuws los toen Douwe zei dat ze pas 10 seconden voor de live-uitzending tegen hem mocht praten en ze verbrak de verbinding. In de realitysoap vertelt Douwe dat hij dit zei omdat hij nog naar een fan met het syndroom van Down toe wilde. “Verschrikkelijk. Dit is volgens mij gemaakt door de makers van Hello Goodbye”, reageert Dyantha. “Hij was gewoon onbeschoft!” Al geeft ze toe dat ze zelf ook te ver ging…

Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's