Douwe Bob's nieuwe single I Believe gaat over sprookjes: ‘Anouk heeft mij gered’

Douwe Bob's nieuwe single I Believe gaat over sprookjes: ‘Anouk heeft mij gered’

<em>Douwe Bob</em>'s nieuwe single I Believe gaat over sprookjes: ‘Anouk heeft mij gered’ Douwe Bob brengt zijn nieuwe single I Believe uit en hij zingt dat hij in sprookjes gelooft. In de clip is te zien dat de man wordt gered door een vrouw, en in Douwes echte leven is dat ook het geval. “Mijn lieve Anouk heeft mij op een bepaalde manier gered.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Douwe Bob tegen zoontje over koude meloen eten: "Bizar, we hebben zoveel geluk" (Shownieuws) Bekijk deze video » Kijkcijfer-horror voor Douwe Bob: 'Docuserie totaal geflopt' Bekijk deze video » Dyantha Brooks over excuus Douwe Bob voor Shownieuws-ruzie: 'Verschrikkelijk!' Bekijk deze video »
Muziek :
Friday 26 July om 10:59

Douwe Bob brengt zijn nieuwe single I Believe uit en hij zingt dat hij in sprookjes gelooft. In de clip is te zien dat de man wordt gered door een vrouw, en in Douwes echte leven is dat ook het geval. “Mijn lieve Anouk heeft mij op een bepaalde manier gered.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's