Gooische Vrouwen: ongemakkelijk misverstand tussen Cheryl en Martin Morero

Gooische Vrouwen: ongemakkelijk misverstand tussen Cheryl en Martin Morero

<em>Gooische Vrouwen</em>: ongemakkelijk misverstand tussen Cheryl en Martin Morero Nog even en dan kunnen we eindelijk weer genieten van Cheryl en Martin Morero in Gooische Vrouwen. In gloednieuwe beelden is te zien dat de twee niet meer bij elkaar zijn. Maar ze hebben samen een zoon, en een gesprek over Remy zorgt voor een nogal ongemakkelijke situatie als er een misverstand ontstaat tussen de exen… Bekijk de nieuwe beelden van Gooische Vrouwen hierboven. De serie Gooische Vrouwen is vanaf 27 oktober te zien bij Videoland en vanaf 10 november op SBS6. ZIEN: de trailer van Gooische Vrouwen seizoen 6 Bekijk deze video » Gooische Vrouwen: Roelien neemt 'eenzame zeikerd' te grazen met een soes Bekijk deze video » Gooische Vrouwen: Martin Morero in paniek om muzikale carrière Bekijk deze video »
Serie :
Thursday 17 October om 15:23

Nog even en dan kunnen we eindelijk weer genieten van Cheryl en Martin Morero in Gooische Vrouwen. In gloednieuwe beelden is te zien dat de twee niet meer bij elkaar zijn. Maar ze hebben samen een zoon, en een gesprek over Remy zorgt voor een nogal ongemakkelijke situatie als er een misverstand ontstaat tussen de exen…

Bekijk de nieuwe beelden van Gooische Vrouwen hierboven. De serie Gooische Vrouwen is vanaf 27 oktober te zien bij Videoland en vanaf 10 november op SBS6.

Actuele video's

Meer actuele video's