Unu aangeslagen na ongeluk Daniël in Een eigen huis: 'Dacht dat hij doodging'

Unu aangeslagen na ongeluk Daniël in Een eigen huis: 'Dacht dat hij doodging'

Unu aangeslagen na ongeluk Daniël in <em>Een eigen huis</em>: 'Dacht dat hij doodging' In Een eigen huis is iedereen aangeslagen als Daniël met de ambulance wordt afgevoerd. Hij kreeg een ijzeren balk op zijn hoofd en was even buiten bewustzijn. Unu is erg van slag en emotioneel. “Ik dacht echt dat hij doodging”, zegt Unu. “Ik dacht echt dat ik hem iets had aangedaan, dat ik weer niet had opgelet.” Bekijk het fragment van Een eigen huis hieronder. Een eigen huis is elke werkdag om 20.30 uur te zien bij Net5. Bekijk de beelden van Een eigen huis in de video van Shownieuws hierboven. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Net5 (@net5nl) Een eigen huis: Natasja Froger huilt mee met emotionele kandidaten Bekijk deze video » Een eigen huis: Daniël krijgt ijzeren balk op hoofd en wordt met ambulance afgevoerd Bekijk deze video » Klusdrama in Een Eigen Huis: Daniel wordt meegenomen door de ambulance (video) Bekijk deze video »
Thursday 17 October om 14:07

In Een eigen huis is iedereen aangeslagen als Daniël met de ambulance wordt afgevoerd. Hij kreeg een ijzeren balk op zijn hoofd en was even buiten bewustzijn. Unu is erg van slag en emotioneel. “Ik dacht echt dat hij doodging”, zegt Unu. “Ik dacht echt dat ik hem iets had aangedaan, dat ik weer niet had opgelet.”

Bekijk het fragment van Een eigen huis hieronder.

Een eigen huis is elke werkdag om 20.30 uur te zien bij Net5. Bekijk de beelden van Een eigen huis in de video van Shownieuws hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's