Een eigen huis: Daniël krijgt ijzeren balk op hoofd en wordt met ambulance afgevoerd

Een eigen huis: Daniël krijgt ijzeren balk op hoofd en wordt met ambulance afgevoerd

<em>Een eigen huis</em>: Daniël krijgt ijzeren balk op hoofd en wordt met ambulance afgevoerd In Een eigen huis deze week een heftige gebeurtenis, een van de deelnemers is namelijk met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. Daniël krijgt een ijzeren balk op zijn hoofd en is even bewusteloos. Waar zijn de veiligheidshelmen?Daniël komt snel weer bij maar vervolgens wordt hij wel direct met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Natasja Froger vertelt bij Shownieuws dat ze snel naar het ziekenhuis is gegaan, maar ook in het huis heeft ze andere kandidaten getroost. Daniël heeft een paar dagen in het ziekenhuis gelegen. Ook beantwoordt Natasja Froger een prangende vraag: waarom dragen de klussers geen veiligheidshelm? Een eigen huis is elke werkdag om 20.30 uur te zien bij Net5. Bekijk de beelden van Een eigen huis in de video van Shownieuws hierboven. Maria Tailor zat vast op jacht tijdens berucht feestje van rapper Diddy Bekijk deze video » Fans André Rieu van over de hele wereld zijn boos vanwege camera Vrijthof Bekijk deze video » Rachel Hazes herdenkt huwelijksdag met 'allessie' André Hazes: 'Geen moment spijt' Bekijk deze video »
TV :
Monday 14 October om 15:15

In Een eigen huis deze week een heftige gebeurtenis, een van de deelnemers is namelijk met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. Daniël krijgt een ijzeren balk op zijn hoofd en is even bewusteloos.

Waar zijn de veiligheidshelmen?
Daniël komt snel weer bij maar vervolgens wordt hij wel direct met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Natasja Froger vertelt bij Shownieuws dat ze snel naar het ziekenhuis is gegaan, maar ook in het huis heeft ze andere kandidaten getroost. Daniël heeft een paar dagen in het ziekenhuis gelegen. Ook beantwoordt Natasja Froger een prangende vraag: waarom dragen de klussers geen veiligheidshelm?

Een eigen huis is elke werkdag om 20.30 uur te zien bij Net5. Bekijk de beelden van Een eigen huis in de video van Shownieuws hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's