Heftige brand bij Safaripark Beekse Bergen: dieren zijn ongedeerd (video)

Heftige brand bij Safaripark Beekse Bergen: dieren zijn ongedeerd (video)

Heftige <em>brand</em> bij Safaripark Beekse Bergen: dieren zijn ongedeerd (video) In de nacht van zondag op maandag is een heftige brand ontstaan in Safaripark Beekse Bergen. Het gaat om een gebouw dat wordt gebruikt als opslagloods dat niet direct op het park ligt, dus de dieren waren niet in gevaar. Er kwam wel voor rook vrij door de enorme vlammen, waardoor de omwonenden het advies kregen om ramen en deuren gesloten te houden. Het is nog niet duidelijk hoe de brand is ontstaan en er zijn geen gewonden gevallen. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Hart van Nederland: motorrijder verongelukt bij mogelijke politieachtervolging in Amsterdam (video) Bekijk deze video » Twee leeuwenwelpen geboren in DierenPark Amersfoort: bekijk de schattige beelden Bekijk deze video » Hart van Nederland: grote brand in Oosterhout in winkelcentrum Arendshof Bekijk deze video »
Nieuws :
Monday 14 October om 09:45

In de nacht van zondag op maandag is een heftige brand ontstaan in Safaripark Beekse Bergen. Het gaat om een gebouw dat wordt gebruikt als opslagloods dat niet direct op het park ligt, dus de dieren waren niet in gevaar. Er kwam wel voor rook vrij door de enorme vlammen, waardoor de omwonenden het advies kregen om ramen en deuren gesloten te houden. Het is nog niet duidelijk hoe de brand is ontstaan en er zijn geen gewonden gevallen.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's