Twee leeuwenwelpen geboren in DierenPark Amersfoort: bekijk de schattige beelden

Twee leeuwenwelpen geboren in DierenPark Amersfoort: bekijk de schattige beelden

Twee <em>leeuwenwelpen</em> geboren in DierenPark Amersfoort: bekijk de schattige beelden In DierenPark Amersfoort zijn twee leeuwenwelpen geboren. De jonge leeuwin Zaila is begin oktober moeder geworden van twee vrouwtjes. De verzorgers hebben laten weten dat ze goed drinken en dat ze inmiddels de ogen hebben geopend. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Lang leve de liefde: Henk drinkt 'maar' zeven blikjes energydrank per dag Bekijk deze video » Bar Laat: Lucy kreeg spijt van transitie en besloot het terug te draaien Bekijk deze video » Groeten vanaf de camping: Wim emotioneel vanwege bruiloft op de mannencamping Bekijk deze video »
Amusement :
Thursday 10 October om 16:04

In DierenPark Amersfoort zijn twee leeuwenwelpen geboren. De jonge leeuwin Zaila is begin oktober moeder geworden van twee vrouwtjes. De verzorgers hebben laten weten dat ze goed drinken en dat ze inmiddels de ogen hebben geopend.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's