Lang leve de liefde: Henk drinkt 'maar' zeven blikjes energydrank per dag

Lang leve de liefde: Henk drinkt 'maar' zeven blikjes energydrank per dag

<em>Lang leve de liefde</em>: Henk drinkt 'maar' zeven blikjes energydrank per dag In Lang leve de liefde nemen Henk en Brigitte het boodschappenlijstje even door. Henk bestelt Red Bull, al drinkt hij naar eigen zeggen niet veel energydrank per dag. Maar Brigitte schrikt toch behoorlijk als haar date vertelt dat hij zes à zeven blikjes per dag wegtikt. En in de ochtend? Dan drinkt Henk cola… Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hierboven. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Peter in Lang Leve de Liefde: 'Ik ben NIET van plan om op de bank te gaan slapen' Bekijk deze video » Feyyaz in Lang Leve de Liefde over onenightstands: "Daar hoef ik hier ook niet voor te zijn" Bekijk deze video » Lang leve de liefde: lange ongemakkelijke stilte bij Henk en Brigitte, 'heus wel gezellig' Bekijk deze video »
TV :
Thursday 10 October om 13:41

In Lang leve de liefde nemen Henk en Brigitte het boodschappenlijstje even door. Henk bestelt Red Bull, al drinkt hij naar eigen zeggen niet veel energydrank per dag. Maar Brigitte schrikt toch behoorlijk als haar date vertelt dat hij zes à zeven blikjes per dag wegtikt. En in de ochtend? Dan drinkt Henk cola…

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hierboven.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's