Mocro Maffia: Tatta geschokt als hij hoort dat Otto door hem in een rolstoel zit

Mocro Maffia: Tatta geschokt als hij hoort dat Otto door hem in een rolstoel zit

<em>Mocro Maffia</em>: Tatta geschokt als hij hoort dat Otto door hem in een rolstoel zit In Mocro Maffia doet Tatta hard zijn best om de gewond geraakte Otto te helpen. Otto zit in een rolstoel, al hebben ze allebei een ander beeld van hoe hij hierin is beland. Tatta maakt allerlei verwijten maar krijgt dan van zijn woeste broer te horen dat hij door hem in een rolstoel zit… Het laatste seizoen van Mocro Maffia is nu te zien bij Videoland. Bekijk het fragment van Mocro Maffia in de video hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) Laatste seizoen Mocro Maffia vanaf 20 september bij Videoland: bekijk de trailer Bekijk deze video » Seizoen 6 Mocro Maffia vanaf vrijdag op Videoland: 'wie grijpt de macht en wie overleeft' Bekijk deze video » Mocro Maffia: gaan Tonnano en Samira samenwerken of maken ze elkaar af? (video) Bekijk deze video »
Friday 11 October om 13:13

In Mocro Maffia doet Tatta hard zijn best om de gewond geraakte Otto te helpen. Otto zit in een rolstoel, al hebben ze allebei een ander beeld van hoe hij hierin is beland. Tatta maakt allerlei verwijten maar krijgt dan van zijn woeste broer te horen dat hij door hem in een rolstoel zit…

Het laatste seizoen van Mocro Maffia is nu te zien bij Videoland. Bekijk het fragment van Mocro Maffia in de video hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's