Goede Tijden, Slechte Tijden: Shanti in shock als Rik echtscheiding aanvraagt

Goede Tijden, Slechte Tijden: Shanti in shock als Rik echtscheiding aanvraagt

Friday 11 October om 12:10

In Goede Tijden, Slechte Tijden kan Shanti even goed haar verhaal kwijt over haar huwelijk met Rik. Shanti is eerder vreemdgegaan met Richard en Rik denkt nu dat hij niet de vader is van hun kind. Shanti hoopte dat Rik er nooit achter zou komen, maar dat is toch gebeurd. En dan krijgt ze een melding op haar telefoon en ze reageert geschokt: Rik vraagt een scheiding aan.

Bekijk het fragment van GTST hieronder.

Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan de beste fragmenten van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

<em>Goede Tijden, Slechte Tijden</em>: Shanti in shock als Rik echtscheiding aanvraagt In Goede Tijden, Slechte Tijden kan Shanti even goed haar verhaal kwijt over haar huwelijk met Rik. Shanti is eerder vreemdgegaan met Richard en Rik denkt nu dat hij niet de vader is van hun kind. Shanti hoopte dat Rik er nooit achter zou komen, maar dat is toch gebeurd. En dan krijgt ze een melding op haar telefoon en ze reageert geschokt: Rik vraagt een scheiding aan. Bekijk het fragment van GTST hieronder. Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan de beste fragmenten van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Marwin zit diep in de problemen in GTST: moet hij jarenlang de gevangenis in? (video) Bekijk deze video » GTST: Rik WOEST op Shanti na zien DNA-uitslag Bekijk deze video » Goede Tijden, Slechte Tijden: Merel wordt ontslagen bij de politie (video) Bekijk deze video »
Serie :
Goede Tijden, Slechte Tijden: Shanti in shock als Rik echtscheiding aanvraagt

Actuele video's

Meer actuele video's