Lang leve de liefde: Zoë ongemakkelijk als Willem een arm om haar heen slaat

Lang leve de liefde: Zoë ongemakkelijk als Willem een arm om haar heen slaat

<em>Lang leve de liefde</em>: Zoë ongemakkelijk als Willem een arm om haar heen slaat In Lang leve de liefde lijkt het erop dat Willem Zoë wel ziet zitten. Als ze buiten op een bankje plaatsnemen slaat hij romantisch een arm om haar heen. Het voelt goed voor Willem en hij zit wel even lekker. Maar Zoë oogt wat ongemakkelijk... Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hierboven. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Feyyaz in Lang Leve de Liefde over onenightstands: "Daar hoef ik hier ook niet voor te zijn" Bekijk deze video » Lang leve de liefde: Henk drinkt 'maar' zeven blikjes energydrank per dag Bekijk deze video » Lang leve de liefde: lange ongemakkelijke stilte bij Henk en Brigitte, 'heus wel gezellig' Bekijk deze video »
TV :
Friday 11 October om 12:41

In Lang leve de liefde lijkt het erop dat Willem Zoë wel ziet zitten. Als ze buiten op een bankje plaatsnemen slaat hij romantisch een arm om haar heen. Het voelt goed voor Willem en hij zit wel even lekker. Maar Zoë oogt wat ongemakkelijk...

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hierboven.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's