Beschonken Gordon biedt in realityserie artsen excuses aan voor ‘slechte voorbeeld’

Beschonken Gordon biedt in realityserie artsen excuses aan voor ‘slechte voorbeeld’

Beschonken <em>Gordon</em> biedt in realityserie artsen excuses aan voor ‘slechte voorbeeld’ In Dit ben ik: Gordon viert de presentator een gezellig feestje op een boot en de drank vloeit rijkelijk. Gordon drinkt er ook lekker op los, ook al zit hij aan de antibiotica. Gordon viert feestjeGordon was eerder erg open over zijn drank- en drugsverslaving maar hij biechtte na het afkicken al op dat hij nog steeds weleens een drankje neemt. Hij zit momenteel aan de antibiotica en dan is drankgebruik sterk af te raden, maar dat houdt Gordon niet tegen. Hij biedt wel alle artsen zijn excuses aan, omdat hij het slechte voorbeeld geeft… Dit ben ik: Gordon is iedere vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Bekijk het fragment van Dit ben ik: Gordon hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Glennis Grace schittert in AFAS Amsterdam en Gordon is enthousiast: 'Gewoon de allerbeste' Bekijk deze video » Glennis Grace stond ondanks griep toch in AFAS Live: 'Het was fantastisch!' Bekijk deze video » John van den Heuvel toch nog niet klaar met Gordon: tweede seizoen realityserie in de maak? Bekijk deze video »
Friday 11 October om 14:14

In Dit ben ik: Gordon viert de presentator een gezellig feestje op een boot en de drank vloeit rijkelijk. Gordon drinkt er ook lekker op los, ook al zit hij aan de antibiotica.

Gordon viert feestje
Gordon was eerder erg open over zijn drank- en drugsverslaving maar hij biechtte na het afkicken al op dat hij nog steeds weleens een drankje neemt. Hij zit momenteel aan de antibiotica en dan is drankgebruik sterk af te raden, maar dat houdt Gordon niet tegen. Hij biedt wel alle artsen zijn excuses aan, omdat hij het slechte voorbeeld geeft…

Dit ben ik: Gordon is iedere vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Bekijk het fragment van Dit ben ik: Gordon hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's