John van den Heuvel toch nog niet klaar met Gordon: tweede seizoen realityserie in de maak?

John van den Heuvel toch nog niet klaar met Gordon: tweede seizoen realityserie in de maak?

John van den Heuvel toch nog niet klaar met Gordon: tweede seizoen realityserie in de maak? John van den Heuvel heeft in de misdaadpodcast Knoester & Kwint laten weten dat hij acht afleveringen van de realityserie van Gordon wel voldoende vond. Maar even later krabbelt de producent van Dit ben ik: Gordon terug en zegt hij dat hij juist bedoelde dat er nog veel in de pijplijn zit. John benadrukt dat ook de zender bepaalt of er een nieuwe reeks van de serie rond het leven van Gordon komt of niet… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Gordon openhartig over breuk met ex-verloofde Gavin: 'Hoe naïef kan je zijn' (video) Bekijk deze video » Glennis Grace schittert in AFAS Amsterdam en Gordon is enthousiast: 'Gewoon de allerbeste' Bekijk deze video » Glennis Grace stond ondanks griep toch in AFAS Live: 'Het was fantastisch!' Bekijk deze video »
TV :
Monday 7 October om 14:13

John van den Heuvel heeft in de misdaadpodcast Knoester & Kwint laten weten dat hij acht afleveringen van de realityserie van Gordon wel voldoende vond. Maar even later krabbelt de producent van Dit ben ik: Gordon terug en zegt hij dat hij juist bedoelde dat er nog veel in de pijplijn zit. John benadrukt dat ook de zender bepaalt of er een nieuwe reeks van de serie rond het leven van Gordon komt of niet…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's