We zijn er bijna!: groep repeteert voor het slotlied, 'geweldig!'

We zijn er bijna!: groep repeteert voor het slotlied, 'geweldig!'

<em>We zijn er bijna!</em>: groep repeteert voor het slotlied, 'geweldig!' In We zijn er bijna! is het tijd om naar de laatste camping te vertrekken, maar er staat in de vroege ochtend eerst nog iets zeer belangrijks op de planning. Er moet namelijk worden gerepeteerd voor het traditionele slotlied, om reisleiders Petra en Willem te bedanken. En het moet gelijk goed gaan, want dit is ook de enige repetitie voor het daadwerkelijke optreden. Tekstschrijver Jos is in ieder geval erg tevreden, ‘geweldig!’ Bekijk de beelden van We zijn er bijna! hieronder. We zijn er bijna! is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van We zijn er bijna! terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) We zijn er bijna!: gids vertelt over lokale cultuur maar er blijft weinig hangen Bekijk deze video » We zijn er bijna!: 'Zijn we 37 of 46 jaar getrouwd?' Bekijk deze video » We zijn er bijna!: 'Jeu de boules is niet zomaar een spelletje' Bekijk deze video »
Monday 7 October om 12:00

In We zijn er bijna! is het tijd om naar de laatste camping te vertrekken, maar er staat in de vroege ochtend eerst nog iets zeer belangrijks op de planning. Er moet namelijk worden gerepeteerd voor het traditionele slotlied, om reisleiders Petra en Willem te bedanken. En het moet gelijk goed gaan, want dit is ook de enige repetitie voor het daadwerkelijke optreden. Tekstschrijver Jos is in ieder geval erg tevreden, ‘geweldig!’

Bekijk de beelden van We zijn er bijna! hieronder.

We zijn er bijna! is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van We zijn er bijna! terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's