Holland's Next Top Model: kandidaat krijgt 'error' van shoot met robotcamera

Holland's Next Top Model: kandidaat krijgt 'error' van shoot met robotcamera

<em>Holland's Next Top Model</em>: kandidaat krijgt 'error' van shoot met robotcamera Je kunt nu bij Videoland kijken naar de eerste twee afleveringen van Holland's Next Top Model. Voor het programma wordt de leader opgenomen, de kandidaten moeten posteren voor een ‘robotcam’. Die camera gaat onverwacht heen en weer en maakt geluid. Het ene model is behoorlijk geïntimideerd en een ander krijgt er een ‘error’ van… Bekijk de video van Holland's Next Top Model hieronder. Het nieuwe seizoen van Holland's Next Top Model is vanaf 7 oktober te zien bij Videoland. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) Sylvia Geersen emotioneel in Casa Di Beau: 'Mensen zagen mij als een modepopje' Bekijk deze video » Loiza Lamers onthult: Bella Hadid gastjurylid in Holland's Next Top Model Bekijk deze video »
Monday 7 October om 12:42

Je kunt nu bij Videoland kijken naar de eerste twee afleveringen van Holland's Next Top Model. Voor het programma wordt de leader opgenomen, de kandidaten moeten posteren voor een ‘robotcam’. Die camera gaat onverwacht heen en weer en maakt geluid. Het ene model is behoorlijk geïntimideerd en een ander krijgt er een ‘error’ van…

Bekijk de video van Holland's Next Top Model hieronder. Het nieuwe seizoen van Holland's Next Top Model is vanaf 7 oktober te zien bij Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's