Martien is woest in Chateau Meiland en Route: 'Blijf van mijn dure zonnebril af!'

Martien is woest in Chateau Meiland en Route: 'Blijf van mijn dure zonnebril af!'

Martien is woest in <em>Chateau Meiland en Route</em>: 'Blijf van mijn dure zonnebril af!' In Chateau Meiland en Route proberen de Meilandjes van het prachtige uitzicht te genieten maar een zonnebril gooit roet in het eten. Martien wordt woest! Martien is iedereen helemaal zatErica is ervan overtuigd dat Martien Guernsey helemaal niet goed kan zien met zijn grote zonnebril en ze probeert deze van zijn hoofd te trekken. Maar hier is Martien absoluut niet van gediend en hij gilt dat ze niet aan zijn dure zonnebril mag komen. Woedend beent hij vanaf de rotspartij naar beneden. “Ik ben jullie zo zat!” Bekijk de beelden van Chateau Meiland en Route hieronder. Chateau Meiland en Route is elke maandag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Martien Meiland speelt sterren van de hemel in nieuwe Sinterklaasfilm en wordt verliefd (Shownieuws) Bekijk deze video » Kerstspecial Meilandjes: 'Ze gaan naar IJsland' Bekijk deze video » Shownieuws: Erica en Martien Meiland te zien op het witte doek in moordmysterie Bekijk deze video »
Monday 7 October om 15:52

In Chateau Meiland en Route proberen de Meilandjes van het prachtige uitzicht te genieten maar een zonnebril gooit roet in het eten. Martien wordt woest!

Martien is iedereen helemaal zat
Erica is ervan overtuigd dat Martien Guernsey helemaal niet goed kan zien met zijn grote zonnebril en ze probeert deze van zijn hoofd te trekken. Maar hier is Martien absoluut niet van gediend en hij gilt dat ze niet aan zijn dure zonnebril mag komen. Woedend beent hij vanaf de rotspartij naar beneden. “Ik ben jullie zo zat!”

Bekijk de beelden van Chateau Meiland en Route hieronder. Chateau Meiland en Route is elke maandag om 20:30 uur te zien bij SBS6.

Actuele video's

Meer actuele video's