Zorgen om Justine Marcella in Expeditie Robinson: 'Opgezwollen, onderkoeld en een val'

Zorgen om Justine Marcella in Expeditie Robinson: 'Opgezwollen, onderkoeld en een val'

Zorgen om Justine Marcella in <em>Expeditie Robinson</em>: 'Opgezwollen, onderkoeld en een val' In Shownieuws wordt uitgebreid gesproken over de aanslag op het lichaam van collega Justine Marcella in Expeditie Robinson. In een fragment is te zien dat de Koningshuis-deskundige helemaal opgezwollen is en uiteindelijk na een val het programma heeft moeten verlaten. Evert Santegoeds weet te melden dat ze ook nog eens onderkoeld is geraakt doordat ze de hele nacht in de regen heeft gelegen. “Mijn lijf heeft het opgegeven en mijn geest doet mee”, zegt Justine in het survival-programma. Daarbij blijken veel meer BN’ers te kampen met ernstige gezondheidsproblemen door hun deelname aan Expeditie Robinson. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Expeditie Robinson is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Expeditie Robinson: Kiran en Thomas balen dat ze moeten strijden als titanen Bekijk deze video » Expeditie Robinson: Kamp Noord uitgelachen om opkomst, 'treurig!' Bekijk deze video » Kimmylien verlaat Expeditie Robinson vanwege heftige zonneallergie Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Monday 7 October om 10:19

In Shownieuws wordt uitgebreid gesproken over de aanslag op het lichaam van collega Justine Marcella in Expeditie Robinson. In een fragment is te zien dat de Koningshuis-deskundige helemaal opgezwollen is en uiteindelijk na een val het programma heeft moeten verlaten. Evert Santegoeds weet te melden dat ze ook nog eens onderkoeld is geraakt doordat ze de hele nacht in de regen heeft gelegen. “Mijn lijf heeft het opgegeven en mijn geest doet mee”, zegt Justine in het survival-programma. Daarbij blijken veel meer BN’ers te kampen met ernstige gezondheidsproblemen door hun deelname aan Expeditie Robinson.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's