Zien: deze oud-speler van het Nederlands elftal wordt opa

Zien: deze oud-speler van het Nederlands elftal wordt opa

Zien: deze oud-speler van het Nederlands elftal wordt opa Mooi nieuws voor een Nederlandse voetballer, want een bekende speler die momenteel in het buitenland voetbalt onthult dat hij vader wordt. En aangezien deze voetballer ook een zeer bekende vader heeft, betekent dit ook dat een oud-speler van Nederlands elftal opa wordt. Welke bekende familie viert binnenkort deze gezinsuitbreiding? Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Een eigen huis: Natasja Froger huilt mee met emotionele kandidaten Bekijk deze video » Ronald Molendijk kraakt falende Miljoenenjacht-medewerker: 'Je hebt één taak!' Bekijk deze video » We zijn er bijna!: groep repeteert voor het slotlied, 'geweldig!' Bekijk deze video »
Voetbal :
Monday 7 October om 12:25

Mooi nieuws voor een Nederlandse voetballer, want een bekende speler die momenteel in het buitenland voetbalt onthult dat hij vader wordt. En aangezien deze voetballer ook een zeer bekende vader heeft, betekent dit ook dat een oud-speler van Nederlands elftal opa wordt. Welke bekende familie viert binnenkort deze gezinsuitbreiding?

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's