Lang leve de liefde: duikende Peter compleet genegeerd door Jacqueline

Lang leve de liefde: duikende Peter compleet genegeerd door Jacqueline

<em>Lang leve de liefde</em>: duikende Peter compleet genegeerd door Jacqueline In Lang leve de liefde laat Peter zijn duikkunsten zien aan zijn date Jacqueline, maar het lijkt erop dat hij weinig indruk maakt in het kleine zwembad. Jacqueline is zelf ook nog eens bang voor water dus ze geeft liever al haar aandacht aan haar hondjes, terwijl Peter allerlei verhalen vertelt… Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hierboven. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Trix in Lang Leve de Liefde blij met satisfyer: "Die kan half uur doorgaan, dat kunnen mannen niet" Bekijk deze video » Hilariteit bij Vandaag Inside om Lang Leve de Liefde-fragment over satisfyer (video) Bekijk deze video » Waarom staat seksuologe Eveline Stallaart in januari in de Playboy? (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
TV :
Monday 7 October om 10:29

In Lang leve de liefde laat Peter zijn duikkunsten zien aan zijn date Jacqueline, maar het lijkt erop dat hij weinig indruk maakt in het kleine zwembad. Jacqueline is zelf ook nog eens bang voor water dus ze geeft liever al haar aandacht aan haar hondjes, terwijl Peter allerlei verhalen vertelt…

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hierboven.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's