Henny Huisman niet bij Gouden Televizier-Ring Gala: 'Ik heb een schnabbel'

Henny Huisman niet bij Gouden Televizier-Ring Gala: 'Ik heb een schnabbel'

<em>Henny Huisman</em> niet bij Gouden Televizier-Ring Gala: 'Ik heb een schnabbel' Henny Huisman hoopt na zijn deelname aan Beter laat dan nooit dat handbalster en presentatrice Estavana Polman in de prijzen valt als het grootste talent op het Gouden Televizier-Ring Gala. De presentator komt haar alleen niet aanmoedigen, want hij kan niet bij de prijsuitreiking aanwezig zijn. Henny moet werken. “Ik heb een schnabbel.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: deze oud-speler van het Nederlands elftal wordt opa Bekijk deze video » Mark Gillis onthult: 'Ik ben bijna gehalveerd' Bekijk deze video » Eveline Stallaart (MAFS) poseert voor Playboy: 'Vrouwen zijn geen seksobject!' Bekijk deze video »
TV :
Monday 7 October om 13:49

Henny Huisman hoopt na zijn deelname aan Beter laat dan nooit dat handbalster en presentatrice Estavana Polman in de prijzen valt als het grootste talent op het Gouden Televizier-Ring Gala. De presentator komt haar alleen niet aanmoedigen, want hij kan niet bij de prijsuitreiking aanwezig zijn. Henny moet werken. “Ik heb een schnabbel.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's