Loiza Lamers onthult: Bella Hadid gastjurylid in Holland's Next Top Model

Loiza Lamers onthult: Bella Hadid gastjurylid in Holland's Next Top Model

Loiza Lamers onthult: Bella Hadid gastjurylid in <em>Holland's Next Top Model</em> Binnenkort kun je bij Videoland kijken naar een nieuw seizoen van Holland's Next Top Model en presentatrice Loiza Lamers geeft alvast tipje van de sluier voor wat we zoal kunnen verwachten. De jury ziet er iets anders uit, maar dat is niet het enige. Er schuift namelijk een topmodel aan als gastjurylid, niemand minder dan Bella Hadid… Bekijk de aankondiging voor het nieuwe seizoen van Holland's Next Top Model in de video hieronder. Het nieuwe seizoen van Holland's Next Top Model is dit najaar te zien bij Videoland. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) Johan Derksen tegen Loiza Lamers: 'Onverantwoord dat kinderen dit zomaar kunnen doen' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje: opdracht Kaj voor model blijkt 'te goor voor woorden' Bekijk deze video » Lucky guy Bram Krikke verloofd met bloedmooi model (Shownieuws) Bekijk deze video »
Monday 12 August om 11:35

Binnenkort kun je bij Videoland kijken naar een nieuw seizoen van Holland's Next Top Model en presentatrice Loiza Lamers geeft alvast tipje van de sluier voor wat we zoal kunnen verwachten. De jury ziet er iets anders uit, maar dat is niet het enige. Er schuift namelijk een topmodel aan als gastjurylid, niemand minder dan Bella Hadid…

Bekijk de aankondiging voor het nieuwe seizoen van Holland's Next Top Model in de video hieronder. Het nieuwe seizoen van Holland's Next Top Model is dit najaar te zien bij Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's