DNA Singers: Do zingt heerlijk disco-duet met haar tante

DNA Singers: Do zingt heerlijk disco-duet met haar tante

<em>DNA Singers</em>: Do zingt heerlijk disco-duet met haar tante Donderdag kon je kijken naar een nieuwe aflevering van DNA Singers. Deze keer liet een dame horen dat ze vocaal heel wat in huis heeft, samen met haar bekende nichtje. Het blijkt dat ze familie is van Do en de twee brengen de disco naar de studio met een swingend duet. Bekijk het fragment van DNA Singers hieronder. DNA Singers is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van DNA Singers terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) DNA Singers gemist? Trijntje Oosterhuis emotioneel na optreden met zoons Bekijk deze video » Wauw! Wolter Kroes zingt Sinatra-song met dochter Pamela in DNA Singers (video) Bekijk deze video » DNA Singers: wie is de bekende zus van Kwinten? Bekijk deze video »
Friday 11 October om 10:45

Donderdag kon je kijken naar een nieuwe aflevering van DNA Singers. Deze keer liet een dame horen dat ze vocaal heel wat in huis heeft, samen met haar bekende nichtje. Het blijkt dat ze familie is van Do en de twee brengen de disco naar de studio met een swingend duet.

Bekijk het fragment van DNA Singers hieronder.

DNA Singers is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van DNA Singers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's