DNA Singers: wie is de bekende zus van Kwinten?

DNA Singers: wie is de bekende zus van Kwinten?

<em>DNA Singers</em>: wie is de bekende zus van Kwinten? Donderdag is het bij RTL 4 weer tijd voor DNA Singers en deze keer komt Kwinten langs voor een optreden. Hij heeft een bekende zus, en het is natuurlijk de vraag wie deze dame is. Hij laat een jeugdfoto zien en vertelt dat humor in de familie zit… Bekijk het fragment van DNA Singers hieronder. DNA Singers is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van DNA Singers terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Bijzonder moment DNA Singers: Roxeanne en André Hazes sinds lange tijd samen op tv Bekijk deze video » DNA Singers gemist? Trijntje Oosterhuis emotioneel na optreden met zoons Bekijk deze video » Wauw! Wolter Kroes zingt Sinatra-song met dochter Pamela in DNA Singers (video) Bekijk deze video »
Thursday 10 October om 10:40

Donderdag is het bij RTL 4 weer tijd voor DNA Singers en deze keer komt Kwinten langs voor een optreden. Hij heeft een bekende zus, en het is natuurlijk de vraag wie deze dame is. Hij laat een jeugdfoto zien en vertelt dat humor in de familie zit…

Bekijk het fragment van DNA Singers hieronder.

DNA Singers is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van DNA Singers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's