Dolly For President vanaf vrijdag op NPO 1: in deze bergen groeide Dolly Parton op

Dolly For President vanaf vrijdag op NPO 1: in deze bergen groeide Dolly Parton op

<em>Dolly For President</em> vanaf vrijdag op NPO 1: in deze bergen groeide Dolly Parton op Vrijdag gaat bij Omroep MAX het nieuwe programma Dolly For President van start. Ilse DeLange en Frank Evenblij reizen af naar Amerika om in het leven van Dolly Parton te duiken en meer te ontdekken over de impact van de countryzangeres. In de eerste aflevering bezoeken de twee de Smoky Mountains, waar Dolly opgroeide. En de presentatoren zijn onder de indruk… Bekijk het fragment van Dolly For President hieronder. Dolly For President is vanaf vrijdag 11 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) Bar Laat: wat zou Theo van Gogh nu doen, als hij nog had geleefd? Bekijk deze video » DNA Singers: Do zingt heerlijk disco-duet met haar tante Bekijk deze video » Guido den Aantrekker: ‘Hierom kan Marco Eijk niet de vader zijn van André Hazes jr.’ Bekijk deze video »
Friday 11 October om 11:40

Vrijdag gaat bij Omroep MAX het nieuwe programma Dolly For President van start. Ilse DeLange en Frank Evenblij reizen af naar Amerika om in het leven van Dolly Parton te duiken en meer te ontdekken over de impact van de countryzangeres. In de eerste aflevering bezoeken de twee de Smoky Mountains, waar Dolly opgroeide. En de presentatoren zijn onder de indruk…

Bekijk het fragment van Dolly For President hieronder. Dolly For President is vanaf vrijdag 11 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1.

Actuele video's

Meer actuele video's