Marco Schuitmaker denkt aan tv-huwelijk: maar waar is zijn vriendin?

Marco Schuitmaker denkt aan tv-huwelijk: maar waar is zijn vriendin?

<em>Marco Schuitmaker</em> denkt aan tv-huwelijk: maar waar is zijn vriendin? Marco Schuitmaker is dankzij zijn megahit Engelbewaarder uitgegroeid tot een bekende Nederlander en de volkszanger heeft grootse plannen. Hij is namelijk van plan om zijn vriendin ten huwelijk te vragen en hij overweegt zelfs een televisiehuwelijk. Er is wel een probleempje. Zijn vriendin houdt zich namelijk stil, ver buiten de spotlights, en laat zich ook niet fotograferen met haar geliefde Marco… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Optreden Marco Schuitmaker afgemaakt in Vandaag Inside: 'Gladde B-artiest' (video) Bekijk deze video » Shownieuws: Lil Kleine springt bij Marco Schuitmaker op het podium Bekijk deze video » Bram Moszkowicz speelt in clip Marco Schuitmaker: 'Twee keer zelfs!' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Friday 11 October om 10:10

Marco Schuitmaker is dankzij zijn megahit Engelbewaarder uitgegroeid tot een bekende Nederlander en de volkszanger heeft grootse plannen. Hij is namelijk van plan om zijn vriendin ten huwelijk te vragen en hij overweegt zelfs een televisiehuwelijk. Er is wel een probleempje. Zijn vriendin houdt zich namelijk stil, ver buiten de spotlights, en laat zich ook niet fotograferen met haar geliefde Marco…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's