Video: Annebel (Temptation Island) lacht ex René uit om nieuwe vlam

Video: Annebel (Temptation Island) lacht ex René uit om nieuwe vlam

Video: Annebel (<em>Temptation Island</em>) lacht ex René uit om nieuwe vlam Annebel Visscher heeft op TikTok een dikke sneer uitgedeeld aan het adres van haar ex René Spoelstra. Onlangs deed het stel, dat bekend werd door Temptation Island, nog mee aan het programma Power Couple, maar daarna hebben de twee een punt gezet achter hun relatie. René werd al snel met een nieuwe vlam gespot. Het gaat om Nikkita Sotto, die zich openlijk voorstelt als ‘ladyboy’. En Annebel ligt in de video dubbel om de reviews over Nikkita… Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Mocro Maffia: Tatta geschokt als hij hoort dat Otto door hem in een rolstoel zit Bekijk deze video » De Bondgenoten: Johan is bereid te vertrekken om Bruce te helpen Bekijk deze video » Beschonken Gordon biedt in realityserie artsen excuses aan voor ‘slechte voorbeeld’ Bekijk deze video »
Entertainment :
Friday 11 October om 14:29

Annebel Visscher heeft op TikTok een dikke sneer uitgedeeld aan het adres van haar ex René Spoelstra. Onlangs deed het stel, dat bekend werd door Temptation Island, nog mee aan het programma Power Couple, maar daarna hebben de twee een punt gezet achter hun relatie. René werd al snel met een nieuwe vlam gespot. Het gaat om Nikkita Sotto, die zich openlijk voorstelt als ‘ladyboy’. En Annebel ligt in de video dubbel om de reviews over Nikkita…

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's