Feyyaz in Lang Leve de Liefde over onenightstands: "Daar hoef ik hier ook niet voor te zijn"

Feyyaz in Lang Leve de Liefde over onenightstands: "Daar hoef ik hier ook niet voor te zijn"

Feyyaz in <em>Lang Leve de Liefde</em> over onenightstands: &quot;Daar hoef ik hier ook niet voor te zijn&quot; Feyyaz wil zijn dates in Lang Leve de Liefde een persoonlijke vraag stellen wat hij eigenlijk niet durft. Alinda en Lisa halen hem over en zodoende vraagt hij hen of zij weleens een onenightstand hebben gehad. Zelf is hij daar niet naar op zoek. "Daar hoef ik hier ook niet voor te zijn" aldus Feyyaz... Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hierboven. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang leve de liefde: duikende Peter compleet genegeerd door Jacqueline Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Stop met scheten laten, het is SMERIG' Bekijk deze video » Peter in Lang Leve de Liefde: 'Ik ben NIET van plan om op de bank te gaan slapen' Bekijk deze video »
TV :
Wednesday 9 October om 20:27

Feyyaz wil zijn dates in Lang Leve de Liefde een persoonlijke vraag stellen wat hij eigenlijk niet durft. Alinda en Lisa halen hem over en zodoende vraagt hij hen of zij weleens een onenightstand hebben gehad. Zelf is hij daar niet naar op zoek. "Daar hoef ik hier ook niet voor te zijn" aldus Feyyaz...

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hierboven.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's