Groeten vanaf de camping: Wim emotioneel vanwege bruiloft op de mannencamping

Groeten vanaf de camping: Wim emotioneel vanwege bruiloft op de mannencamping

<em>Groeten vanaf de camping</em>: Wim emotioneel vanwege bruiloft op de mannencamping In Groeten vanaf de camping staat de mannencamping van Wim en Peter in het teken van een trouwerij. En Wim wordt vrij emotioneel door de bruiloft, want stiekem is het ook een beetje hun feestje. Wim vertelt dat zij door corona hun eigen dertigjarige huwelijk niet konden vieren. Ook werden hun Kerstdagen van de afgelopen jaren overschaduwd door heftige gebeurtenissen. “Weet je, de tijd gaat zo verschrikkelijk hard.” Bekijk het fragment van Groeten vanaf de camping hieronder. Groeten vanaf de camping is elke vrijdag te zien om 20.30 uur op NPO 1. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door KRO-NCRV (@kro.ncrv) Groeten vanaf de camping: 'Ik ga de kinderen uit het zwembad spuiten' Bekijk deze video » Groeten vanaf de camping: Wim en Peter organiseren ABBA-feest op hun mannencamping Bekijk deze video » We zijn er bijna!: groep repeteert voor het slotlied, 'geweldig!' Bekijk deze video »
Thursday 10 October om 15:47

In Groeten vanaf de camping staat de mannencamping van Wim en Peter in het teken van een trouwerij. En Wim wordt vrij emotioneel door de bruiloft, want stiekem is het ook een beetje hun feestje. Wim vertelt dat zij door corona hun eigen dertigjarige huwelijk niet konden vieren. Ook werden hun Kerstdagen van de afgelopen jaren overschaduwd door heftige gebeurtenissen. “Weet je, de tijd gaat zo verschrikkelijk hard.”

Bekijk het fragment van Groeten vanaf de camping hieronder. Groeten vanaf de camping is elke vrijdag te zien om 20.30 uur op NPO 1.

Actuele video's

Meer actuele video's