Welke B&B Vol Liefde deelnemers mogen NIET komen naar Televizier-Ring Gala? (Shownieuws)

Welke B&B Vol Liefde deelnemers mogen NIET komen naar Televizier-Ring Gala? (Shownieuws)

Welke <em>B&amp;B Vol Liefde</em> deelnemers mogen NIET komen naar <em>Televizier-Ring</em> Gala? (<em>Shownieuws</em>) Er is onrust achter de schermen van het Televizier-Ring Gala rondom één van de kanshebbers, RTL's B&B Vol Liefde vertelt Bart Ettekoven in Shownieuws. RebelsVanwege een beperkt aantal plaatsen in de AFAS Live heeft RTL een selectie gemaakt welke deelnemers naar het gala mogen komen. Wie zijn de smaakmakers van het programma en hebben een uitnodiging gekregen? Een tweetal niet uitgenodigde rebelse deelnemers plannen toch een groots entree... Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Art Rooijakkers: 'John de Mol vindt mij op de radio beter dan op televisie' (video) Bekijk deze video » Video: Annebel (Temptation Island) lacht ex René uit om nieuwe vlam Bekijk deze video » Henny Huisman niet bij Gouden Televizier-Ring Gala: 'Ik heb een schnabbel' Bekijk deze video »
Entertainment :
Sunday 13 October om 10:32

Er is onrust achter de schermen van het Televizier-Ring Gala rondom één van de kanshebbers, RTL's B&B Vol Liefde vertelt Bart Ettekoven in Shownieuws.

Rebels
Vanwege een beperkt aantal plaatsen in de AFAS Live heeft RTL een selectie gemaakt welke deelnemers naar het gala mogen komen. Wie zijn de smaakmakers van het programma en hebben een uitnodiging gekregen? Een tweetal niet uitgenodigde rebelse deelnemers plannen toch een groots entree...

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's