Hart van Nederland: grote brand in Oosterhout in winkelcentrum Arendshof

Hart van Nederland: grote brand in Oosterhout in winkelcentrum Arendshof

<em>Hart van Nederland</em>: grote brand in <em>Oosterhout</em> in winkelcentrum Arendshof Zondagochtend is in een winkel in winkelcentrum Arendshof te Oosterhout een grote brand uitgebroken. Volgens een woordvoerder van de veiligheidsregio is nog niet duidelijk óf en hoeveel andere panden getroffen zijn. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Hart van Nederland: motorrijder verongelukt bij mogelijke politieachtervolging in Amsterdam (video) Bekijk deze video » Malou Petter: 'Of ik de NOS zat was?' Bekijk deze video » Twee leeuwenwelpen geboren in DierenPark Amersfoort: bekijk de schattige beelden Bekijk deze video »
Nieuws :
Sunday 13 October om 09:44

Zondagochtend is in een winkel in winkelcentrum Arendshof te Oosterhout een grote brand uitgebroken. Volgens een woordvoerder van de veiligheidsregio is nog niet duidelijk óf en hoeveel andere panden getroffen zijn.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's